dimecres, 13 d’agost del 2014

Nèctar de síndria/ Néctar de sandía

Aquest nèctar es una recepta que he trobat al web de la Casa Àsia de Barcelona, segons ells es una beguda típica de Tailàndia ideal per a dies de molta calor, i la veritat que molt bona.

Este néctar es una receta que he encontrado en la web de la Casa Asia de Barcelona, según ellos es una bebida típica de Tailándia ideal para dias de mucha calor, y la verdad que muy buena.


Ingredients:
1 quilo de síndria
2 culleretes de gingebre ratllat
Glaçons de gel

Ingredientes:
1 quilo de sandia
2 cucharitas de jengibre rallado
Cubitos de hielo

Preparació: 
Treure les llavors de la síndria, triturar la polpa juntament amb el gingebre en una batedora. Afegir els glaçons, i seguir triturant, fins que el gel estigui molt ben picat. Servim de seguida ben fred i si volem el podem decorar amb un grill de síndria.

Preparación:
Quita las pepitas de la sandía y tritúrala junto al jengibre en una batidora, añadiremos los cubitos de hielo y seguiremos triturando hasta que el hielo esté bien picado. Lo serviremos enseguida bien frío y si queremos lo podemos decorar con un trocito de sandía.






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada